PENGEDAR SHAKLEE SELURUH MALAYSIA

BUSINESS LEADER SHERA RAHMAN

Dah lama cari Pengedar Shaklee yang ada stok kawasan Dungun, Paka, Kerteh, Kemasik dan Ketengah Jaya?

ANDA BARU NAK MULA BISNES ?

Kami tahu apa masalah anda. Dah bisnes tapi masih dengan jualan 3-4 angka ? Kami tahu kenapa bisnes anda susah nak pergi jauh. Kami ada ubatnya. Anda mungkin dah usaha macam-macam tapi tak jadi. Dan nauzubillah, bisnes anda semakin lingkup. Mintak jauh ! Tapi tak apa, sekarang anda dah jumpa kami. Di sini kami sediakan pakej bisnes yang sangat hebat. Anda mungkin:
pesara yang masih berimpian untuk ada pendapatan tinggi atau ingin bebas memilih gaya hidup yang anda nak.

ibu/ bapa yang nak ‘resign’ dan bebas masa bersama famili, suka hidup bebas tanpa arahan dari bos, pesara yang masih berimpian untuk ada pendapatan tinggi atau ingin bebas memilih gaya hidup yang anda nak.

 

pekerja yang bermasalah (syarikat) atau dah diberhentikan, suri rumah yang nakkan pendapatan besar dari rumah,

Seorang Ibu yang sibuk berkerja, bapa yang sangat sibuk outstation, ada impian yang besa, nak ‘lifestyle’ yang lebih dibanggakan, nak tunaikan impian ibubapa.

profile blog

Siapa Saya

Saya Shera Rahman. Pengedar Shaklee seluruh Malaysia. Saya juga merupakan Business Leader berpangkat Supervisor.

Saya menyediakan perkhidmatan COD area Dungun, Paka, Kerteh, Kemasik dan Ketengah Jaya.

Pengalaman Bisnes

Kami mula berniaga sejak 2011 secara online dan offline. Dah banyak bisnes kami dah buat. Part-time, full-time dan life-time.

Dari bisnes makanan, tekstil, jamu, mlm, fesyen, forex sampai la ke bisnes sekarang. Yang sebelumni semuanya tak cukup bagus. Kami berhenti. Ada untung, rugi dan padan bayar staf saja.

Dari situlah kami belajar apa yang WAJIB, SUNAT, MAKHRUH & HARAM dalam bisnes.

Pengalaman ni lah yang kami guna untuk bina bisnes 6 angka setiap bulan yang jauh lebih kukuh dari bisnes lain.

Kami boleh bantu anda dalam topik :

  • Pemilihan bisnes, jenama dan produk.
  • ‘Goal setting’.
  • Strategi dan teknik pemasaran
  • Pemilihan ‘target market’ yang berduit
  • Teknik ‘close sales’ berkesan
  • Teknik follow up pelanggan
  • Teknik bisnes ‘ghaib’
  • Strategi urus kumpulan bisnes
  • Sistem bisnes yang berdikari
business tools

Boleh Ke Anda Berjaya ?

DELETE cerita lama. Buka buku baru.

 

Kami tawarkan peluang yang sama rata . Modalnya rendah hampir tak masuk akal. Tapi untungnya masyaAllah tersangat- sangat lumayan.

 

Anda pernah bisnes ke, tak pernah ke, ada modal besar ke, modal ciput ke, pandai IT ke, ada sijil ke, ijazah ke, semua itu tak penting asal anda betul- betul sanggup buat tindakan.

 

Dengan teori dan praktikal yang dah terbuktini, anda boleh berjaya.

 

Dalam organisasi Ultimate ada jurutera, technician, guru, akauntan, pemegang Master, kerani, eksekutif, suri rumah dan doktor. Ada yang mulanya malu nak berniaga tapi sekarang berjaya buat jualan bulanan 5 angka (modal tak sampai RM300 pun)

Sistem Yang Jamin Anda Berjaya

Kami support anda 200% untuk pastikan anda berjaya. Ini hanyalah sebahagian dari apa yang ada dalam sistem kejayaan Ultimate:

  1. Kelas bisnes bulanan.
  2. Kelas whatsapp mingguan.
  3. Kelas Facebook Live Stream bulanan.
  4. Private coaching (One to One).
  5. Kelas teknik pemasaran Facebook & Google jenis berbayar.
  6. 13 Siri Video Asas Bisnes di Facebook Group Ultimate.
  7. Tutorial Google AdWords (Step-by-Step)
  8. Skrip jualan dari mula sampai akhir.
  9. Kelas produk bulanan.
  10. 24/7 support group di whatsapp dan facebook Ultimate.
  11. Servis asas branding seperti video secara percuma.
  12. Aktiviti untuk berukhuwah dan menaikkan motivasi bisnes.
  13. Hadiah dan penghargaan bagi setiap kejayaan dalam bisnes.

Dalam ‘survival’ ekonomi sekarang, bisnes dan program kami ialah yang terbaik.

Modal rendah, tak ada risiko, terbukti berjaya dan mentor berpengalaman untuk anda ada pendapatan 4,5 dan 6 angka sebulan.

Buat tindakan sekarang. Sertai kami !

‘Salam Kejayaan Dari Kami’

Shera Rahman

Open chat
Powered by