Siapa saya?

Lebih mesra dengan panggilan kshera.
Pengedar Sah Shaklee (ID 1363425) dan pengguna produk Shaklee sejak tahun 2020.
Suka berkongsi tentang kecantikan kulit.
Sebarang pertanyaan atau belian produk, boleh hubungi kshera di talian 012-8012016

BISNES LEADER SHAKLEE SEJAK APRIL 2020

Kshera masih ingat lagi dalam tahun 2014 Master

Amin Kamarudin pernah share dengan kshera peluang bisnes Shaklee melalui wasap. Masa tu kshera tolak sebab kshera dah ada bisnes sendiri. Kononnya nak focus pada bisnes yang ada.

Tapi sebenarnya, kshera tak yakin pun dengan beliau. Ialah masa tu, beliau belum berjaya dan belum jadi Master. Kshera lebih suka follow founder2 kecantikan yang nampak cantik dan bergaya je.…

See more

PENGEDAR SHAKLEE TERBESAR AREA PAKA, TERENGGANU

Abam GDEX sampai dah kenal ngan kshera ni haa.. Hari2 kotak shaklee sampai ni 😬😬
Agak2nya laku tak kshera jual Shaklee?

Walopun jual shaklee tak wajib pegang stok, sebab boleh order kt sistem je time customer nak, tapi kshera sejenis tak boleh stok takde kat tangan. …

See more
STOK 3
Open chat
Powered by